Spillet

Alt foregår i et rom fylt av mennesker du TROR du kjenner, hvem er DE ONDE og hvem er DE GODE? Greier du å finne morderen/morderne før tida renner ut? Og kan du finne deg allierte å spille med? Bli med i den spennende historien som vil utspille seg for deg og din gruppe i løpet av timene som spilles.

Innformasjon Om Spillet

Vil minne om at litt av mystikken med spillet skal bevares, så en del info vil dere bli satt inn i ved spillets start. Vi har laget vår egen vri med tanke på lokaler, stemning, musikk og fortellinger. Hvert spill har samme grunnregler, men innhold i spillet kan variere for hver gang det spilles. Det er hovedsakelig deltakerne, det psykologiske i spillverdenen og de ulike rollene man tildeles, som vil skape en unik stemning og dynamikk.

Det vil oppstå frustrasjon, latter, mistanker, dolkinger, kalkulerte løgner, JA- hele følelsesspekteret skal besøkes. Du vil merke at du går inn i «bobla» og kanskje lære nye ting om deg selv om hva som skjer når du får tildelt en viss rolle i et psykologisk spill. En etter en vil deltakerne forlate spillet helt til det kun gjennstår en spiller, sterke øyeblikk vil oppstå. HVEM står bak ugjerningene? Kampen er i gang… Klarer DE GODE å finne DE ONDE? Eller står DE ONDE igjen til siste minutt?

 

Hvem Passer Spillet For?

Spillet passer utmerket som teambuilding for firmaer. Det passer også godt for vennegjenger, familiegrupper, klubber, og utdrikningslag. Rett og slett for alle som elsker spill og spenning, og folk med sans for det litt litt uforutsette.

Det er tillatt å drikke alkohol under spillet, men for å få maksimalt ut av Forråder Lokal anbefales det måtehold. Går man tidlig ut av spillet, ikke fortvil, du kan få muligheten til vinne plassen din tilbake rundt bordet. Det er også veldig spennende å være tilskuer til spillet. Utspillet deltakere kan også bli gitt avgjørende oppgaver utover i spillet.

Praktisk

TIDSBRUK

Vi leverer i dag mange varianter av spillet, alt fra totimers til spill over en hel helg. Et ordinært spill varer i ca. 2,5-3 timer, noe lengre ved middag midt i spillet. Spillstart er vanligvis Kl. 18.00 (Andre spill-tidspunkt kan avtales ved booking)

ROLLER OG REGLER

Roller og regler i spillet blir gjennomgått før spillet starter, og underveis i spillet.

SPILLARRANGØR

Roller og regler i spillet blir gjennomgått før spillet starter, og underveis i spillet.

ANTALL SPILLERE

Spillet kan kjøres med alt fra 8-80 deltakere

BETALING

Alle spill faktureres i forkant og skal være betalt før spillet starter. Kansellering 10 dager før spilldato faktureres ikke. Kansellering etter dette faktureres med 50%. Kansellering to dager før spill, refunderes ikke. Faktura for spillet sendes ut en uke før spill og må betales senest 2 dager før spill. Betaling for mat og drikke er beskrevet i punktet «Mat og drikke»

MAT OG DRIKKE

De forskjellige spillestedene har forskjellige menyer og tilbud, og mat kan spises før, under eller etter spill. Drikke vil være mulig å kjøpe før og underveis i spillet. Velkomstdrink kan også fås kjøpt. Mat og drikke betales av kunden direkte på spillestedet, eller ved faktura som er avtalt på forhånd. Menyer sendes ut ved booking eller forespørsel.

Priser

Pris på forespørsel. Gruppens størrelse, bedrift eller privat, og type spill som velges avgjør prisen.
De billigste spillene våre koster 7000 kroner.

Vi har egne konferansepakker på Unike Hoteller i Vestfold og Telemark. Enkelte spillsteder har egne priser. Vi spiller også privat, eller på lokasjoner som kunden besitter. Slike spill krever befaring. Ta gjerne kontakt med oss per E-post eller telefon for pristilbud.

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.