SOMMERHILSEN FRA SJEFEN:

Jeg vil starte dette innlegget med å takke ALLE og ENHVER av dere som har deltatt, fremsnakket og på alle måter har bidratt, til at flere og flere har fått øynene opp for våre opplegg. 

Fra nyttår har ulike små og store grupper lekt seg i utallige timer. Disse gruppene har vært vennegjenger, håndballag, skoleklasser, bedrifter og blåturer. Vi har blitt kjent med mennesker som har utfordret seg selv og andre i rommet, kjent på konkuransegenet og ikke minst observert ulike emosjonelle uttrykk. Gråt, angst, lykkehyl, vinnersmil og mye, mye latter.

Dette spillet har «fanget» alles oppmerksomhet, og vi elsker det. Å lage noe som blir satt stor pris på, og som i fellesskap med teamet stadig utvikles, gjør veldig godt. Alle tilbakemeldingene fra kunder, «nerdespill prat) med ansatte og hjelp fra profesjonelle i markedet – JA, alt er nå i stadig utvikling, og alt går raskere, OG JA vi digger det!!!

Denne våren har jeg blitt profesjonell. Tidligere karriere i Levanger kommune sagt opp, og alt satses nå fullt og helt på denne jobben. Skremmende og spennende. Helt annen hverdag, mer krav til egen disiplin, mer tydelige krav til konsulenter, jakten på nye folk, fokus på gode samarbeid med hoteller og restauranter, regnskap, mer reising, store krav for digital utvikling med mer.

Våren har vært et EVENTYR. Trøndelag «koker» fortsatt med stadige spill og nye bookinger. Flere spillsteder har åpnet, og en «DIAMANT» på Lydhagen er også født. «Merge» som skjorter og eget ØL er produsert og solgt.

Grenland leverer som aldri før. I Porsgrunn og Skien har mennesker samlet seg i hopetall og fått kjenne dette spillet på kroppen. Svært ivrige og dyktige konsulenter i et briljant TEAM har bygd opp en avdeling, som vi alle kan se opp til. Kvalitet, synkronisering, eleganse gjennom lys og lyd, og tett samarbeid. Her er faktorene mange som har gitt tidlig suksess.

I tillegg til alt vi kan se tilbake på, gleder vi oss stort til høsten. Nye spennende aktiviteter, i etablerte og nye lokaler, Extreeme-spill, Forråder Diamant, storspill på Midtåsen, samarbeid med G Travel, satsing i Rogaland, videreutvikling i Trondheim, Forråder-BLOGG og mye, mye mer. Høsten blir MAGISK!

En takknemlig, ydmyk og optimistisk hilsen i fra en stolt grunnlegger av et konsept som KUN noen «få» enda i Norge har fått prøvd. DU kjære leser er selvfølgelig invitert til et av høstens «seilas».

Til slutt en STOR takk til alle de dyktige konsulentene vi har i firmaet. Dette hadde aldri vært mulig uten dere. Den innsatsen, den lojaliteten og den kompetansen. Setter pris på dere ALLE!
God sommer, hilsen Frode.