(Forråder Lokal)
For oss som elsker bløffespill, «Spillet» og ikke minst «Forræder» på TV2 så blir det litt som julaften når sesong 4 av «Forræder» spilt inn på Midtåsen i Sandefjord sparkes i gang i august 2024

24 nye deltakere skal nok en gang innta denne herskapsvillaen Midtåsen i Sandefjord som for oss er å regne som «The Holy Grail» og elsker dette konseptet.
«Spillet» som også gikk på TV2 og hadde premiere 23. februar 2024 var jo en herlig forrett og gjorde ventetiden litt kortere til hovedretten som kommer nå i august. Endelig dato er jo ikke sluppet enda, så vi venter i spenning på releas-dato.

Mads Hansen er nok en gang i førersete, og vi kan ikke tenke oss en bedre programleder til å lede dette spillet. Med sin sjarm, humor og lure smil, så håper vi på nye underfundige krumspring og ideer fra det holdet.

Deltakerne
Dette er jo virkelig en bukett med mega-kjente og mindre kjente personer, vel, alle er vel godt kjente, men noen bedre kjent for de over middagshøyden og noen mere kjent for de under.
Men vi har jo kanskje lyst å trekke frem noen som vi gleder oss ekstra til å se i TV-ruta.

Brynjar Meling 57. Det er alltid en fordel å ha med seg en advokat, han er nok en menneskekjenner av rang og vil nok fort kunne avsløre en løyner. Vi tror ikke han blir en av forræderne. Også har du Brit Elisabeth Haagensli 70. Hun var jo et stort surrehue i Fredriksons Fabrikk, hun er en meget erfaren og dyktig skuespiller som selv ikke Meling klarer å avsløre. Kanskje Haagensli kan bli en god forræder? Anette Bøe 66. hun er så godhjerta og uskyldig, så hun kommer til å ryke ut med en gang. Thomas «Fingern» Gullestad 43. Her tror vi jokeren ligger. «Fingern» er født til å være forræder, han har vært ute en vinternatt før, møtt de flest gjort det meste, sikkert jugd seg ut av de kinkigste situasjoner, samtidig som han med letthet kan fremstå som en suksessrik Italiensk vinselger som er 100% til å stole på. Vi tror at «Fingern» blir den store jokeren, som kommer blant topp tre, og kanskje vinner hele greia.

Les mer om alle deltakerne her

«VI» som står bak denne bloggen er «Forråder Lokal» og vi kommer til å kommentere nyheter som kommer i kjølvannet av «Forræder» på TV2 som kommer nå i august, også kommer vi til å kommentere hver episode som går på TV.

Om du har lyst å delta, kommenter gjerne under her, og følg oss på sosiale medier
Facebook
Instagram
Nettside

Har du ikke sett «Forræder på TV2, kan du se de her:
Sesong 3
Sesong 2
Sesong 1