Foto: Faksimile TV2.no

Se videoen i linken i bunnen av saken.

(Forråder Lokal)

Mads Hansen var tydelig på at tredje sesong av «Forræder » var tidenes beste realitysesong på norsk TV. Nå er han jaggu ikke helt sikker lenger. I årets sesong, som vises fra august måned på TV2 sine plattformer, ser vi tydelige signaler på at Mads Hansen er opprømt og stolt av «realityfangsten» og ikke minst gjennomføringen av årets sesong.

I høstens utgave av «Forræder» ser vi ekstremt mange spennende karakterer, færre influensere enn tidligere, og aldersgjennomsnittet økes. Hvordan påvirker dette spillet? og husk, og I tillegg, jfr Mads Hansens, en sesong med mer brutale effekter og hardere spill enn noen gang tidligere. Rosinen i pølsa, en etterlengtet A kjendis, med faglig tyngde og herlige særpreg, blir blant årets deltakere.

Mannen som tviholdt på Mulla Krekars eksistens i Norge, med sterke meninger og psykologisk kynisme. Vi peker og hinter selvfølgelig om Brynjar Meling. Dette var deltakeren Mads Hansen drømte om, og som plutselig satt i «garnet». Vi regner med at en mann med en slik stolthet, et stort renomee i advokatmiljøet, ikke reiser til Sandefjord for å » stemple» innom et tilfeldig realityprogram. Dette er en mann som tenker å bruke all sin livserfaring, sine psykologiske evner og sitt knivskarpe falkeblikk, i ens ærend å vinne spillet. Uansett, om Mads Hansen plasserer sitt tydelige håndavtrykk på skulderen hans eller ei, vil denne mannen være en tydelig ledestjerne, et stor trussel for enhver motspiller, og en ettertraktet MANN i alle typer allianser.

Vi i Forråder LOKAL, elsker dette spillet. Dagene går, og når en fantastisk juli måned forlater oss, og kun tyske bobiler atter preger ferietrafikken. JA da skal et enda større hull graves på favorittplassen i stua. Og fjerde sesong av Forræder nytes.

Fortsatt god sommer til absolutt alle som elsker Bløffespill.

HER kan du se videoen